Лісівники Львівщини запрошують громадськість долучитись до перевірок відведення лісосічного фонду 2017 року

Відповідно до розпорядження Львівського ОУЛМГ «Щодо механізмів громадського контролю у лісогосподарських підприємствах Львівської області» на сайтах лісогосподарських підприємств щомісячно оприлюднюються календарні графіки проведення відводів деревостанів в рубки.

Державні лісогосподарські підприємства публікують зазначену інформацію з метою уникнення необґрунтованих звинувачень у тому, що «під виглядом хворих дерев у рубку призначаються здорові дерева», а також приховування об’ємів деревини та маніпулювання категоріями технологічної придатності при відводах.

З огляду на зазначене вище, Львівське ОУЛМГ повідомляє, що з метою перевірки якості відведення лісосічного фонду 2017 року управлінням видано розпорядження від 31.10.2016р. №5 «Про проведення контрольних переліків лісосічного фонду 2017 року».

Згідно з цим розпорядженням спеціалістами обласного управління проводяться перевірки якості відведення лісосічного фонду 2017 року.

З метою залучення громадськості за контролем відведення лісосік всі бажаючі громадяни можуть взяти участь у проведенні контрольних переліків ділянок відведених під рубки головного користування на 2017 рік.

Контактна особа: Студенний В.М., 297-61-21

Прес-служба
Львівського ОУЛМГ

December 1, 2023